dimarts, 18 de novembre del 2008

Maruata Paradise!

Una platja entre Boca de Pascuales i Maruata
Xarrupant cocos
La banda selvàtica de Maruata
Un indigent (no indígena) dormint a Boca de Pascuales
La platja de Maruata a on vam dormir dues nits
Menjant camarones al pacífic
L'Elvia, en Tenes, la Yadira, en Diego, la Leila, en Thibaud, na Carme i jo, a Boca de Pascuales
Maruata
Aquest cap de setmana era pont. Així que el vam aprofitar. El divendres vam sortir en direcció a les platges de Colima. Ens vam aturar a Boca de Pascuales, una platja que ja hi havíem estat, però que no ens feia res de tornar-hi. Erem 8 persones; l'Elvia, la Yadira, en Thibaud, na Carmeta, en Tenes, en Diego, la Leila i jo. Tres mexicans, tres catalans i dos gabatxos. Una mica més i ens quedem amb 6, ja que en Diego i la Yadira van ser arrastrats per una corrent del Pacífic, sort d'uns surferos, que voltaven per allà, els van rescatar perquè no hi havia manera de sortir. Vam fer nit a la platja amb tendes i hamaques. L'endemà, les 8 persones, motxilles, sacs, hamaques...vam pujar al cotxe (molt petit) d'en Diego en direcció Maruata (Michoacán).
La comunitat indígena de Maruata és una zona paradisíaca; a una banda el mar (un mar de veritat, no el llac Mediterràni), per l'altra la selva plena de cocoters, plataners, plantacions de marihuana del Narco, i entre el mar i la selva hi ha Maruata. Tot ple de sorra blanca, palapes amb el sostre fet de fulles de palmera, l'aigua del mar calentíssima, bevent aigua de coco, dormint amb hamaques a davant del mar, calor tropical, tortugues gegants que van a pondre els ous al costat de les tendes a on dormíem, taurons, mantes (de les que van matar al caçador de cocodrils)...
Aquí, com a tots els llocs a on hi han indígenes, no són tan amables. De fet com a Catalunya, però és que estem acostumats a l'extrema amablitat de Jalisco. Hem fet un parell de nits a la palapa d'en Goyo, fent el lluç i el llangardaix. Ara ja som a casa, a Guadalajara i amb feina de la universitat.
Vist l'èxit dels primers us enllaço més hits.
http://www.youtube.com/watch?v=ioQPqvlx6zI

1 comentari:

Pep Crous Parramon ha dit...

el paradís. aiiii!!! bbbfffff!!!

Ara em toca a mi veure palmeres, platges semi verges i plantacions de marihuana d'un narco xungo. Veniu a Vic i llançeu la tovallola que jo estic disposat a pillar-vos el relleu.

PD: tenas estàs molt guapo, tan o casi més que sempre!!!!

Una abraçada, la que estic fent a la pantalla de l'ordinador, que va per vosaltres, gracia por este suenyo!!!!