dilluns, 1 de setembre del 2008

Dues visites obligatòries!

Abans d'ahir vam anar a fer una caminadeta als afores de Guadalajara amb en Tenes. Ens van recomenar la Barranca de Huentitan. Ens imaginàvem una cosa guapa, però no aquesta bestiesa. La veritat és que no havia vist res d'igual. És com els singles de Tavartet però multiplicat per quinze i amb selva.
La segona visita va ser ahir, just a darrera la Catedral, al mercat de San Juan de Diós, el més gran de l'Amèrica Llatina. No te l'acabes. No s'acaba!. Venen de tot, des de menjar xino fins a samarretes falses del Barça. Hi han com quatre o cinc places com les de la foto, més tres pisos a sobre de cada una. Tot i així, és molt més guapo el mercat dels dimarts i dissabtes a Vic! Vaig estar a punt de comprar unes cosetes per en Jordi petit però prefereixo esperar a trobar alguna cosa més guapa. Montse com vas? Ja es belluga o no en Jordi?. Envieu-me alguna foto de la panxa que em fa molta il·lusió.

9 comentaris:

andrea ha dit...

Ei Martí, vaig que el blog avança que dona gust, molt molt està informat de com et va tot per aqui, sembla que et transportis a un altre món.

Espero que disfrutis al màxim del país, val la pena!!

Cuidat, una abraçadota!

Anònim ha dit...

Hola marti sóc el pesat d'en Pitxard!
La Michi em demana si t'han arribat les fotos del dinar...

Anònim ha dit...

Hola martinu!!!!Soc en ferran des de la torratxa! Com van els paisatges paradisíacs de la amèrica més antiga?Es acollonant eee?Pel que veig el tipu de muntanya aixi salvàtica també es igual aki a mèxic.De fet els mayas,aztekas i inkas es movient per terres semblants.Joder tio quina enveja que em feu tots dos aki...Bueno només era per saludar ja ens anirem dient alguna cosa...dona records en guillem!

PD: Com està el tema lingüistic?fes-me una visió antropologica quan t'agis instaurat...Cuidat segal!

PD1:Les AK-47 et poden fer servei en cas de revolta...jeje

Anònim ha dit...

Martí, que des de que vas marxar no hi ha manera de conciliar amb la son. Tots van amb unes cares feixugues i llargues, amb ulleres fins als genolls. Et trobem a faltar! Torna! Torna i porta tequil·la! Jo també vull una ensaimada i un turbio.

PD: Ara quan algú eixabuira diem Martí.

Tot bé!

Cuida't molt.

pepdelaguixa

Anònim ha dit...

Marti!!!!
Soc la Júlia. Ja veig que estas aprofitant el temps, molt be molt be!!
Jo estic per barna intentant trobar un pis una mica decent, pero no hi ha manera...!!!
Suposo que ja ni ten recordes dels nervis!!
va un petonas

Anònim ha dit...

Martí titafí!!!!!!!!!!!!! La família Bover-Casas t'informa que la Montserrat ha de fer repòs un parell de dies, que en Jordiet es començava a motivar massa, i la mama s'ho ha d'agafar tot amb més calma, però tot està correcte. Quan poguem t'enviarem una foto del panxot que cada dia és més gros! Pel demés tot bé, esperant que passin un parell de mesos i algun pico i que tinguem aquí l'hereu de can Bover.
Dilluns que ve pensa amb mi i en Nil, que és el nostre aniversari, el dia 11 almenys canta els Segadors(ha de ser molt nostàlgic un 11 a l'altra punta del món) i el 14 disfruta del teu aniversari, o és el 17? sempre em kardo un lio amb el d'en Talp.
Res Martí cuida't molt per Mèxic que nosaltres ho fem aquí a la nostra Plana estimada. Records als companys d'aventura.
Jordi, Montse i Jordi petit.( en camí).

Anònim ha dit...

Ei Martí!

Estic molt content de que tot et vagi bé, esperem que tot segueixi igual perquè amb aquests percals que teniu...

De totes formes, no oblidis que com TAVERTET NO HI HA RES! o sigui que ja pots anar voltant món que no en trobaràs cap lloc més bonic.

Espero que no trobis a faltar l'Spoti, heroi del nostre barri... esperem dedicar-li la victòria l'any que ve amb el partit contra el carrer de gurb.

Salut i records des de Vic!!
Una abraçada
VERDE

Anònim ha dit...

Ei que passa Martí, veig que t'ho estas passant fatal no? Qui et va parir, com et cuides!!! Nano quines mogudes no per la uni?! Bueno suposo que ja aniràs informant de tot el que va passant, i si la cosa es posa peluda podem enviar la guerrilla de la torratxa. De fet ja fa uns mesos que ens entrenem i dominem l'us de granades de ma, matxets i sub-fussils de pinyols d'oliva.

Cuidet maco!! i unn saludo an tenax
SEbas

Anònim ha dit...

Un wero que s'alegre de que tot vagi sobre rodes... Se't veu de puta mare i això és bo!!! jeje

Andale wey, que en Vic no hay mas que puro cotorreo..