dijous, 25 de setembre del 2008

Salutacions

Com que aquí Mèxic només tinc bloc jo, tothom diu que miri el meu, per tant, aprofito l'èxit per saludar a:
L'avi de la Carla Burriel, la mare, el pare, els germans i les amigues. Els pares de la Clara Colomina i germans (bessons i no bessons), als pares d'en Tenes, al veí d'en Tenes, als pares de na Carme Gomila i família.
A la família Coromina Quintana, especialment a la Núria, la iaia i el tiet, a la família Coromina Chumillas, als Coromina Vall, als Coromina-Soler, als Coromina- Hartal especialment a l'Acram, als Coromina Rodriguez, als Quintana Rovira.
A la gent de maulets d'osona, als de la torratxa, als de la Cup de Vic, especialment a la Montse, en Jordi i en Jordi petit. (encara espero una foto de la panxa de la Montse), al pis dels espanyols, al pis d'Alfons X, a en Naps que volta per Canàries, en Furri a Grècia, en Roquer a Salamanca, i l'Alba Martí a Chile, a la Núria de Seva.......
Salut

2 comentaris:

Nuni ha dit...

Ei Martí! mira que bé tú, el primer dia que m'hi poso i ja veig que em dediques article-salutacions! La Clara l'altre dia me'l va donar, això anirà bé així no us perdre la pista a cap dels dos. Per cert, a ella ja li vaig dir: no podeu fer cap 'incursión' a Chiapas i a Cuba sense avisar a la de Seva...i ja hi penso ja, t'enviaré mail indicant coordenades exactes per anar a veure els zapatistes - que no zapateros - allà al mig de la selva.
una abraçada revolucionària per tú i una altra per la Clara des de la recepció de la UPF...jajaja...això és treballar!
salut!
Nuni

Anònim ha dit...

Des d'Alacant la familia de Clara, germana, germà i pare i mare t'enviem una abraçada i moltes felicitacions per la pàgina que seguim i veiem créixer cada dia.