dissabte, 20 de setembre del 2008

Ja tenim piscina!!

Pd fotos: L'habitació d'en Tenes, el carrer des del terrat de casa, les tres persones que erem a la casa en el moment de la inundació, i la piscina de la cuina.
Fins a finals d'octubre a Guadalajara estem en temporada de plujes. Això vol dir que fa sol i força calor tot al dia, però sempre cau un ruixat. Doncs el ruixat d'ahir ho va superar tot. Va començar a ploure a les 5 de la tarda, i en Tenes i jo ens vam refugiar a la meva habitació (al terrat) a mirar la tele. De cop ens crida en Clemente! -Se está inundando la casa!!!-.
Baixem i ens trobem amb un riu que entrava per la porta del carrer i anava cap al pati del darrera. Tota la casa amb més d'un pam d'aigua, al carrer l'aigua t'arribava a la cintura, s'emportava cotxes, escombraries, fustes... baixava de tot. Llàstima de no tenir una canoa perquè hi havia ràpids al carrer Morelos. Vam estar hores treïen aigua i fang. En Clemente estava desesperat però s'ho agafava amb conya. Tenia totes les sabates, mitjons... flotant pel pati. Segons ell, que fa vint-i-cinc anys que viu a la casa, això no havia passat mai.

2 comentaris:

Claire lunatique* ha dit...

així devia ser culpa teva això que apareixés una picina per allà jaja.
apart de l'aiguat tot bé o no per aquí? que encara no sé res de tu!


apali adiooo!


petons de la família vall-coromina.

josep-maria ha dit...

Una salutació per en Guillem des del 3 del Papasseit