dimarts, 27 de gener del 2009

Tikal

Un mono saltant i cridant
Una serp enorme
Una de les pràmides
Unes noies que ens hem trobat allà
'Vista des d'una piràmide
Una nena fantàstica de Livingston
Després d'una estada "estupenda" a Livingston, vam anar a Puerto Barrios, d'aquí a Río Dulce i dormint drets a l'autobus fins a El Remate per acabar a les 6 del matí a les portes de Tikal. Aquí ens hem trobat amb les amigues catalano-hondurenyes. Tikal no és broma, situat al mig de la selva, dins de la reserva de la Biosfera Maia. Quasi cinquanta temples i piramides maies envoltades de jungla, ple de monos cridant com bojos, tikals (un animal molt rar), serps de tres metres, tucans... Finalment ens hem despedit amb la Carme i la Maria, la Carla, la Leila i la Clara segueixen al peu del canó continuant el viatge.

2 comentaris:

Pep Crous Parramon ha dit...

Què vols dir que segueixen al peu del cano continuant el viatge? que vosaltres no el continueu? que tu i en tenas ja torneu? On sou ben bé? Us heu trobat amb la Mar?

Vaia flipada de llocs que esteu veient no? Martí quan tornis, no coneixeràs la Torratxa, hi ha hagut un canvi experimetal en tota ella! De fet Vic ha canviat completmanet en general, la revolució a petita escala s'ha instaurat a la ciutat dels sants, la dictadura del proletariat és presnet entre nosaltres i tot ho ha provocat la torratxa! No hi ha grans empreses amb grans empresaris, no hia representants de le sadministracions, hi ha una autogestió de la ciutat i dels ciutadans, és impresionant...jejeje!!!

Anònim ha dit...

Ja et tocava un dia d'aquests patir en les teves pròpies carns aquesta por incontrolable que tens cap a les serps. No em crec que la foto l'hagis tirat tu, de fet penso que estaves a 500 metres d'ella corrent com un posseït. Apa-li doncs, salut i a seguir disfrutant del viatge que ja deu quedar poc per tornar a la gran capital que regna tota la plana de Vic.
Un saludu
Poi