dimecres, 21 de gener del 2009

Més viatge

Antigua
San Pedro La Laguna
Dos dels quatre volcans d'Atitlán
Més Palenque
Bany entre cocodrils
Després de deixar en Memo i Chiapas ens vam dirigir a la frontera guatemalteca. Al bus hi vam conèixer en Javi, un "trotamundos" de Burgos, amb el que fa tres dies que voltem. Al llac d'Atitlán hi vam fer dues nits. Les vistes ho valen. També vam travessar el llac fins a San Pedro la Laguna, un poble a on només hi han indígenes i hippis gringos des dels anys 60. Una barreja molt rara.
D'Atitlán hem anat a parar a Antigua (l'antiga capital de Guatemala), ciutat colonial i rodejada per volcans. I avui pugem al volcà Pacaya amb lava que baixa. Els busos a Guate són una passada, de colors, amb llumetes, gent per sobre, agafats pels voltants, gallines i bestiar a dins... En diuen gallineros.
Tot i ser més pobre, Guatemala és més car que Mèxic, si poden te la foten, i més amb els Quetzales (una moneda de República bananera). Els hostals també són fantàstics. D'una habitació en fan quatre partides amb quatre llistons de fusta, plens d'aranyes i fauna diversa. Hi ha molt bon rotllo entre "trotamundos", et pots trobar penya de qualsevol país i gent que porta dos anys viatjant, gent que fa 1 any i només porta dos dies, gent que fa la volta al món, gent que nfa tota Centreamèrica...

4 comentaris:

Pep Crous Parramon ha dit...

Martí, al final, per educació i respecta cap a aquells que no tenim la sort de viatjar si nó que ens hem quedat a currar al mateix indret de sempre, t'haurem de demanar que paris d'escriure al bloc, que paris de posar fotos d'aquestes que poses de llocs que només surten a les pelis, i aquestes coses...

Aprofiteu que ja us queda ben poc, JAJAJA!!!

Una forta abraçada a tots dos i ja de pas als altres que estigueu per aquí, acabeu de gaudir moltíssim!!!

Pep Crous Parramon ha dit...

CABRONS,

(m'ho havia deixat, abans)

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que la plana de Vic és molt més maca. Ke carai!
Una abraçççççççççççada vigatana!

Tofa

Arnau ha dit...

Aquests espanyols eren ben poc originals a l'hora de ficar noms als "puestos". La Laguna és la ciutat on visc jo i està a Tenerife , i a Antigua també hi he estat jo: és un poble de Fuerteventura, al costat de l'antiga capital de l'illa (Betancúria).