dissabte, 6 de desembre del 2008

Felicitacions, despedides, FIL, futbol...

Quina mare i quin fill tan guapos!
La família feliç
Aquests quatre energúmens m'han despertat vestits així L'equip de futbol, amb una barreja de gringos, mexicans, xicanos, japonesos i catalans
Ballant la Macarena a casa
Inici del dinar-berenar-sopar-patxanga La Catedral de Guadalajara des del Teatro Degollado
Primer de tot, donar l'enhorabona per la Montse i en Jordi perquè aquest cap de setmana ha nascut en Jordi Bover Cases. Una abraçada ben forta pels dos i feu un petó al petit de part del tiet de Mèxic. Demà brindaré amb xampany a la vostra salut. MOLTES FELICITATS!
Ja fa tres setmanes que no sortim de Guadalajara. Aquesta setmana ha sigut de despedides, ha marxat el pare i el germà de la Carla, i la Júlia, una alemanya molt trempada. De fet no marxa de Mèxic, se'n va a viatjar pel sud del país amb en Rotxi, un altre alemany que ha vingut de turisme, i ja no tornen a Guadalajara. Tard o d'hora ens tornarem a veure per aquest móns de Déu, ja sigui a Alemanya, a Holanda (on viu) o a Catalunya. També ha marxat en Morgan i en Kevin, dos gringos que jugaven amb mi a futbol.
Aquesta setmana també hem anat dia sí dia també a la Feria Internacional del Libro. Un enorme pavelló amb milions de parades de llibres, estands de tots els països del món, xerrades molt interessants, concerts... Ja ho veieu, estem una mica culturetes. A la FIL també ha vingut una tieta de la Carla a presentar el seu llibre; el Clan de la Lloba. També havia escrit el famós "El Talp Eudald". Talp ja ho veus, a Mèxic he conegut a la que et va posar el nom.
Vam fer un gran dinar-berenar-sopar a casa, amb una mica de patxanga inclosa amb mexicans, alemanys, francesos, catalans, la tieta i en Clemente. La festa es va traslladar a casa la Maria, a on també ens vam ajuntar amb més mexicans, francesos i gringos. N'hi ha que van acabar la nit força malament.
Avui torneig de futbol en uns camps a on hi entrenen les Chivas. Hem quedat tercers (de quatre) i és que mig equip és gringo, i si no hi ha un bat de béisbol no saben com xutar la pilota. Ens ho hem passat pirata!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Jordi i Montse!!!

molt content de veure que tot a anat be!

Anònim ha dit...

Martí no em sap gens de greu dir-te que sense tu aquest any el medieval ha sigut un exit. No em tingut ni temps de fer odes a la botifarra, pq ja es venia tota soleta.
Ja et faré una crònica de com va anar tot.
Salut maco!
Tofa

Gil Furri ha dit...

CRÒNICA D'UN PASSEIG MILITAR

kanexkalextrik.blogspot.com

Gil Furri ha dit...

Ets un putu traïdor, ara ja veig de quin pal vas. Però tu mateix, si vols acabar com ells ja t'ho faràs.

Kan Exkalextrik.
Sabem que en Tenes encara és dels nostres.

Anònim ha dit...

martinetttt com va per aquí? te'n vas a new york no? ole oleee que guapo quina enveja! jo per aquí aquests dies molta tensió i molt peiats tela tela! quan aniràs a vic? jo le 22 el 6 em sembla a veure si ens veiem! una abraçada i molt content de veure les fotos felicitats jordi i montse!!!!!