divendres, 22 d’agost del 2008

Houston tenim un problema!

Hola penya!!! Ja soc a Guadalajara!! Un viatge molt tranquil i pesat. Tot anava be fins a Houston. Resulta que feia mal temps i vam haver d'aterrar a Dallas. El meu avio de Houston a Guadalajara sortia al cap de 3 hores, i estava a Dallas!! Finalment vam engegar al cap d'una hora cap a Houston, nomes em quedava una hora i mitja per agafar l'altra avio. Baixo de l'avio a Houston una cua del mil per agafar-te les 10 empremptes dels dits, una foto de l'ull i una de la cara. Me'n vaig corrent a buscar la meva maleta i la cinta s'havia espatllat. Quedaven 3/4 d'hora. S'engega la cinta, agafo la maleta i me'n vaig a facturar-la. 300 persones de cua. Passo de tot i em colo a les 300 persones, hi ha gent que em diu de tot, pero tant me carda. Vaig corrent a la porta i embarco a l'avio (avioneta) pels pels (a dos minuts de tancar). Arribo a les 12 de la nit a Guadalajara. Des de l'avio es acollonant, 7 milions d'habitants, la vista nomes son llums i llums. No es veu el final. Me'n vaig a dormir a un hotel. L'endema ens hem trobat amb en Tenes i la Carla, tal com haviem quedat, a les 12 a la Catedral. Ara estem allotjats a l'Hostal de Maria, al barri de les 9 esquinas (prop del centre). De moment ens hem mogut pel centre i tot molt tranquil, cases baixetes... Ara fem migdiada (tinc un jet lag de cavall) i anem a buscar pis. Doncs res gent, mirare d'actualitzar amb alguna foto avui mateix o dema. Salut i pesos! pd:no funcionen els accents

9 comentaris:

Pep Crous Parramon ha dit...

Ei Tines!!!! Que bé que ja hagueu arribat a Guadalajara linda i querida!!!! Realment és tan linda i querida com diu la cançó???? Molts records a la carla i sobretot a en Fort i Tenaç! Seguim en contacte per aquest món entrellat de cables i ones internàuitiques. Que vagiii mu b aquests primers dies de adaptació al nou medi!!! Una abraçada.-Pep-

Anònim ha dit...

Hola macu!!! Has saludat a la Suelen a Dallas???
De moment, a mitja festa major de Taradell el cos respon. De totes maneres estem a la meitat!
Que diuen els chicanos? Molta calor?
Ens anem veient per aquest món internàutic!!!
Salut i ebros!!!

Anònim ha dit...

Eiiii!!!! Què passa maco. Que bé que al final poguessis arribar bé! La veritat és que fins que no he entrat al blog i he llegit les teves primeres peripècies no m'he adonat realment que fins d'aquí un bon temps no et tindrem amb nosaltres. Bueno guey ja pots aprofitar el viatgte a sac, ah i pensa que quan tornis hauràs de saber cuinar frijoles o sigui que ja en pots anar aprenent.
Bueno maco et deixaré amb un tipic VIVA MEJICO CABRONES!!! Apa ara me'n vaig a onejar les banderes a Taradell que toca obrint pas. Una abraçada ben forta i saludos per en Tenas i la Carla

Sebax

Anònim ha dit...

Martí sóc en Pitxard! esper-ho que et vagi molt bé per Mèxic, ja veig que el viatge va tenir els seus alts i baixos però mira, vas arribar que és el que compte.
Be "pinche pendejo" ja ens explicaràs com va tot i haviam si algun dia et puc venir a veure...

Anònim ha dit...

ei martí!ja tenim les fotus del dinar ! la miki te lesenvia al mail
pengeles!ke no savem hon penjarles..si les tens aki aixi les veurem tots i ens les copiarem

ahh i al bloc de la torratxa hi han les del torneig de pingpong ke tmb surts a moltes eh

ekira

Anònim ha dit...

Martííííí!!!!
Me'n alegro un pilot que tot vagi encara prou rodat. Jo ja trobo a faltar a qui picar l'espatlla sense que es mogui de terra. M'entens oi?? Espero que tan aviat com puguis ens fagis saber bones noves. Ens veiem a través de la xarxa i al gener quedem a Chiapas!! Una forta abraçada company!!! Mar.
PD: També una forta abraçada a en Gui!! Si noi!!

Anònim ha dit...

Martins!

Quins percals amb els nord-americrancs!!!
Com deia en Sebax fins que no he llegit això no m'he fet a la idea que ja només podrem saber de tu a través d'una pantalla durant força temps. Estaria bé que anessis actualitzant el bloc freqüentment, així perdem el contacte.

Força i molta sort!

Arnau Costa

Anònim ha dit...

Ei nanu!!

com ba par laltra vanda de el xarcu. Veig ca ja fa uns dies que i ets hi ja tovlidas de nosaltras. a beure si actual·litzes el bloc, que Ankara no ens as eccplica't res de las teves abentures pel pais.
Com et pots imaginar per aqui a Vic, a part de l'atemptat mortal contra l'Anglada, no hi ha res de nou.

Salut i atipa't fort!!

Nil

Anònim ha dit...

ah! i saluda a en tenes i dsiga-li un bon viatge de part meva, que no em vaig poder despedir.

Nil