dimecres, 27 d’agost del 2008

Lluita lliure!

Ahir amb en Tenes vam anar a veure lluita lliure al Coliseo Arena de Guadalajara. Sí, sí, aquells que van emmascarats. Vam riure un bon rato. Perquè us en feu una idea és una espècia de pressing catch però l'espectacle el fa el públic. Tots cridant com locus. Els de la part de dalt són els pobres (l'entrada és més barata), i es dediquen a insultar als de baix (puto los de abajo!!!). De cop tots insulten a un dels lluitadors, ostien a l'àrbit. Els rics se'n foten dels pobres (se les va el camión (bus)).
pd: Costa, la setmana que vé començo classes, ja explicaré què tal va l'uni.
pd2: Merci per seguir comentant el bloc
Pd3: Una abraçada gegant per tots!!
pd4: Spoti: descansa en pau

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que t'ho passis molt be, Marti. Des del Marroc, el teuoncle Toni (el petit de can Pou).

Pep Crous Parramon ha dit...

Així que Mèxic és Tequil·la, picant i lluita lliure, i els barrets aquells què??? en volten gaire per aquí??? o en volten més per barcelona?

Així que l'avituallament al medi ha estat de puta mare, ja teniu casa, ja aneu a veure espectacles populars mexicans!!! Ha estat ràpid tot plegat. Ara a gaudir de cada moment, sigui mentre dos o més tios s'estiguin cardant d'osties, sigui mentre el públic de classe alta insulta al de classe baixa o bé passejant per guadalajara linda i querida!!!

Una abraçada mu forta martí, recors a en Forti (tenaç).

Anònim ha dit...

Marti sóc en Pitxard.
Veig que el guerrero de l'antifaz els hi agrada molt amb els mexicanos eh? i vosaltres on ereu amb els del bus o amb els altres?
Aqui a Vic tot be ja som un moble més de la biblioteca. Esperant que arribi musica viva... Per cert, quina casa eh lladres! ja viureu ve ja aquests mesos...
Una abraçada i un peto al front!

Anònim ha dit...

spoti descansa en pau diu!!!!
jeje. ja li diré a lagemma de part teva akesta tarda.
vaia beneits anar a veure la lluita lliure de la mnera ke sou trankils els dos...jajaja
ja us veig alla al mig!
a la torratx dimarts van tokar mihagy uff no u se pas escriure perdo!"
ahir teatre i cada nit passem pelis pk ens em aficionat al cinema a la fresca!jiji
i bueno molt beee
xaoo peskaoo

erika_

Martí Coromina i Quintana ha dit...

Ei Pep!! hi han més barrets mexicans a la Rambla de Barna que a Guadalajara. Tot i això, aquests dies es fa la trobada internacional del Mariatxi. Fins i tot hi han Mariatxis xinus. És molt curiós.

Pitxard- Aquí tenen devoció pels de l'antifaç. Entre el públic hi havia molta penya (sobretot gent de 40 a 50 anys) amb les màscares. Fan entre por i riure. També lluiten nans, nans afeminats que foten cops de cul i van vestits de rosa, ties més grosses que l'Oriol del cassal... Nosaltres anavem els pobres. Tipus vigatans 1705, tots a peu dret, i amb la mateixa samarreta que posava 1000% pobres, Puto los de Abajo! Un gran espectacle.

Erika- de tranquils res, allà cridàvem com el que més. Que bé que la torratxa no pari