dimecres, 4 de març del 2009

Guanatos de nou

El viatge ja s'acaba, tot i que encara em queden uns dies de vida. Estic de nou a Guadalajara, a on continua tot igual, perfecte. Un pel trastocat despres de dos mesos de veure coses impresionants, personatges, paisatges, ciutats, pobles, pobresa, riquesa, naturalesa, ecosistemes variats, llengues rares, paisos extranys, sistemes diferents... Retrobades i despedides amb la gent de la classe, amics, coneguts i saludats, no son pocs. Coneixent la nova fornada de gent que arriba d'intercanvi, les noves cases d'estudiants d'aquest any com la de la Carla, o les que resisteixen com la de la Maria i la de la Leila. Estic allotjat a Can Clemente, a on també hi ha l'Angelica, i un nebot chicano del millor propietari de Guadalajara.
En Clemente esta esplendit, explicant noves i bonissimes histories. La casa segueix igual, despintada, caient a trossos, amb l'escape d'aigua actiu, amb el tros de paret de carrer arreglat... l'unica novetat es que esta plena de forats per dins. Resulta que un amic d'en Clemente va portar un detector de metalls que funcionava malament i detectava or per tot arreu. Doncs res, ple de forats pel terra, les parets, el lavabo ja es connecta amb la cuina... pero d'or, res de res.
La veritat es que tinc ganes de veure la familia, els amics, Vic, Barna... pero no em faria res quedar'me tot l'any per aqui. No se si podre aguantar gaire temps amb la rutina de per alla, pero que hi farem. S'haura de seguir viatjant, que aixo enganxa mes que una droga. Algu s'hi apunta?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei martí! feia temps que no et deia res, bueno aviat ens veiem per Vic,arriva sencer que la gent té ganes de veuret.
vinga que vagi molt bé la tornada ens veiem aquí un peto molt gran als dos.

_ERIKA_

Anònim ha dit...

Jo mi apunto!!!!

Ferran

Anònim ha dit...

GERMANOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :D:D

Anònim ha dit...

fill de puta!!! aixeca't del sofà

oh yeah!