
Hola Güeis
El menjar a Mèxic és força bo, barat i variat. El què passa és que aquesta gent no fan àpats, quan tenen gana mengen, i punt. Pel carrer està ple de "puestos" de tacos. Els tacos són una mena de pa de kebab (però fet de blat de moro) farcits de carn, ceba, enciam, frijoles, salsa picant, salsa més picant, salsa que no et pots ni menjar... T'hi pots posar el què vulguis. Aquí els frijoles no paren, és com l'enciam per nosaltres, acompanyen a tots els plats.
Un altre plat són les Quesadillas, que són igual que els tacos però farcits de formatge, i algunes de camarón (gambes). Les tortas ahogades són com un entrepà (lonche) però estàn ahogades de chile. Molts bars també ofereixen Milanesa de pollo o de res (pollastre o escalopa de vaca arrebossada). Tampoc falten les pizzeries i els restaurants xinos (molt guarrus). El plat més bo és la Birria, una espècie d'estufat de vedella, amb ceba... També hi ha forces marisqueries (molt barat) on ofereixen sopes de peix, gambes, peixos de riu i de mar, i per influència dels gringos també abunden les hamburgueses gegants (que bones que són!). També hi han Chilaquiles, nachos, nopal (fulles de càctus), enchiladas, mil chiles diferents, amanides de tomàquet, d'enciam...
Menjar a fora i menjar a casa surt pràcticament pel mateix preu, i per això de moment hem cuinat poc. Trobo a faltar el pa (Guerau: No hi ha paaa!!) , una fideuà de la mama, salses de bolets, kebabs de casa els espanyols, formatges del Quesvic, fuets, llonganisses, bull negre...
Menjar!!!
pd: A la foto una torta ahogada